I helgen har jag fått kämpa lite hårdare för att hålla mig till schemat när det gäller maten.
Det var karneval i stan och då brukar vi alltid gå ut och ha så himla himla roligt, men denna gången har jag en ”ingen alkohol-policy” så jag fick helt enkelt gå ut nykter.
Det var en ny upplevelse och jag kan erkänna att förfesten kändes sådär lagom rolig framåt elva-tolv snåret när de andra hade kommit i gasen, men när vi väl kom ut till Harrys så hade jag lika roligt som jag brukar så det va faktiskt över förväntan! Dessutom slapp jag vakna som en zombie dagen efter, vilket alltid är ett stort plus.
Såhär har helgens mat sett ut:
Frukost: Kalkon, gurka och ruccola, två stekta ägg, 1 liter citronvatten, tre omega 3 tabletter, en matsked äppelcidervinäger och en sked linfröolja. (duken är från H&M Home, ifall någon skulle undra)
Lunch: Kokt broccoli, stekt torsk, stekt zuccini och ris. Citronvatten.
Till mellanmål mellan alla andra mål, åt jag en halv burk kesella, blandat med vatten så blir det som fil.
Efter träningen: då gjorde jag ”glass”! Jag tog en näve frysta jordgubbar, två skedar kesella och knäckte ett ägg över alltihop. Sen blandade jag med stavmixern så att det fortfarande fanns stora frysta bitar av jordgubbarna kvar. Väldigt gott!
(och enligt schemat får man bara äta frukt och bär EFTER träning, inte innan)
Sen var det som sagt dags för utgång. Jag såg ut såhär och gjorde antagligen det resten av kvällen också eftersom jag som sagt inte drack något.
Klockan två på natten var det dags för det traditionsenliga ”nattamaten”. Det är i såna här situationer det är svårt att välja rätt, men jag tog korv utan tillbehör och grönsallad. Spännande – nej.
Emils tallrik var inte direkt ett stöd i mitt val av mat.
Jag vet att jag sagt att jag inte gillar mobilbilder i bloggar, fast det är en lögn. Jag gillar inte när man BARA använder mobilbilder, men ibland kan det få vara okej. Speciellt via ainstagram som är den bästa uppfinningen sen saxen!