Om En Extra Dag!

feb 11, 2020 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Idag skulle jag egentligen åkt till Varberg för ett superroligt möte, men det blev inställt dessvärre. Jag som hade peppat för hav, roliga personer, egentid och Ullared, jaja det går fler tåg så att säga.
Men eftersom jag ändå hade gått upp i rimlig tid, duschat och gjort mig i ordning fick jag styra upp dagen på annat sätt.


Hade på mig den här strålande färgkombinationen (ansiktet hade mer att önska så det fick klippas bort) mmmmmm cerise och rost!

Hade gjort klart den här beställningen, så den åkte jag och lämnade. På gulliga Maja.


Igår kväll var jag och fotade alla mina målningar hos bästa Martin så idag kunde jag gå till tryckeriet och beställa tryck av alla bilder. Alltså det är en djungel att beställa konsttryck. Förut när jag gjort prints av bilderna har det inte känts riktigt lika svårt, men nu vill jag ha så bra det bara går och på tjocka fina akvarellpapper. Det ställde till det då ingen av tryckerierna här i stan kunde fixa det, men lite fix och trix tror jag det löste sig, så nästa vecka får jag komma tillbaka och klämma och känna lite och se om jag känner mig nöjd.
Det kommer finnas tryck av alla mina målningar till försäljning sen, de kommer ligga på runt 2000 kr styck, vara signerade och numrerade.

Efter tryckeriet svängde jag förbi ramverkstaden och lämnade in tre original för inramning. Också så himla svårt att bestämma ram! Jag brukar alltid välja svart, men denna gången tyckte jag vit passpartou och vit ram kändes bäst. Så jäkla peppad på att se resultatet! Dessutom sa ramkillarna att det tyckte bilderna var väldigt fina, då blev jag glad.

Så av en dag som imorse kändes totalt misslyckad blev det faktiskt himla bra allting!
Nu ska jag fira med kladdkaka och sen gå och träna!

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...