Att Vara Snäll Mot Sig Själv!

feb 14, 2017 | Pyssel, Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_1176

Jag ställde in mitt möte i Stockholm och låter istället jobbet med boken ta den tid det tar, istället för att stressa fram något.
Jag hade satt upp deadlinen för mig själv (fast jag egentligen har mer tid) men inser nu att det inte kommer gå. Det är för många människor inblandade.
Så nu känns det genast lite lättare att andas.
Ett stressmoment mindre.

Jag har också skickat ut min ömma moder på tygshopping (eftersom tygbutiken i vår stad lagt ner) så nu har hon köpt tre meter viskos, så jag kan unna mig lite tid framför symaskinen.
Det var så väldigt längesen men när jag såg att Anna Neah hade sytt en kimono blev jag sugen på att testa.
Som ni vet vid det här laget är jag ju dödsförälskad i den gröna Rodebjerkaftanen så jag tänkte att jag ska försöka ändra lite på kimonomönstret så jag får till kaftan-varianten.
Vi får väl se hur det går men det ska i alla fall bli så skönt att få sy igen. Och till mig själv dessutom!
Jag valde det här tyget, från Ohlssons tyger, med svalor på.

Har kollat igenom min kaledner och insett att jag/vi är fullbokade till typ april och sånt gör mig också stressad.
Så nu när den inplanerade Stockholmshelgen får vänta, så fick jag helt plötsligt lite lugn och ro.
Det behövde min hjärna.
Och jag.

Då ska jag sy (och uppenbart städa arbetsbänken där jag syr, som just nu ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig) och äta väldigt mycket lösgodis.
För det är jag faktiskt värd.

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...