Annas Nya Hår!

aug 30, 2018 | Hår | 8 Kommentarer

Jag har nytt hår nu igen och den här gången känns det verkligen jättenytt! Som en helt ny person! Jag kör alltid på devisen att det inte är någon mening med att gå till frisören om man ser ut som samma person när man går därifrån som man gjorde när man gick dit.
Fast ändå känner jag mig nästan mer som mig själv nu än innan, jag har haft mörkt hår betydligt längre än jag haft det ljust så det känns bra att vara tillbaka on the dark side!


Såhär såg det ut när jag kom dit, långt, ljust, solblekt och med massor av utväxt.


Min frisör, Ajla på Studio Fashion, började med att ta ut mitt löshår, som numera satt ganska långt ner pga att håret växt en del under sommaren. Här känner man sig numera ganska naken men bara sitt eget lilla fjun till hår.


Sen färgade hon det i den perfekta bruna nyansen. Jag ville ha det varmt, men inte rött och hon lyckades perfekt! Kolla vad blankt det är!


Sedan färgade hon löshåret i samma nyans och medans jag väntade på det satt jag och åt godis, läste skvallertidningar och Ajla hämtade lunch åt mig! Alltså förstår ni lyxen?!


Sen tejpades det på nya fästen och hon satte tillbaka håret igen. Hon klippte av ca en decimeter enligt mina önskemål också.

Kolla vad fint det blev! Känns fortfarande som jag är en annan person när jag ser mig själv i spegeln, men jag är väldigt förtjust i den nya personen. Emil hoppade högt när han såg mig. Hoppas det var ett bra hopp?
Det bästa med att ha mörkt hår igen är att man kan ha ännu mer knalliga och mörka läppstift, att det passar så himla bra till alla höstfärger som finns nu och att mina bruna ögon nästan blir ännu brunare.

Vad tycks?

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...