Min Påsk!

apr 23, 2019 | Tankar och Vardag | 10 Kommentarer

Jag har haft en så himla fin och evinnerligt lång påsk. Vilket väder, här har det varit runt 17-19 grader varje dag och Knut har sprungit ut och in, barfota och lekt med alla grannbarnen. Älskar att bo i ett villaområde den här tiden på året!


Jag fick tillfälle att inviga min fantastiska Rodebjerklänning som jag fick av Emil i födelsedagspresent. Den hade jag på mig när vi var på släktkalas. Våra släktkalas är så roliga, det spelas dragspel, alla äter för mycket och sen springer det runt en himla massa ungar överallt och jag blev alldeles nostalgisk över att jag nyss var det där barnet och nu är den vuxna på festen. Fint ändå, hur allting hänger ihop och tiden går.


På påskafton var vi hemma hos våra kompisar Tobbe och Matilda. De hade fixat äggjakt, vilken succé!
Vi måste prata om det här med påskbrev förresten, att det tydligen är ett värmländskt fenomen! Var HELT övertygad om att alla gjorde det! Man tecknar alltså påskbrevi veckor innan påsk, viker ihop på ett speciellt sätt så det blir en trekant, sen lägger man allihop i en korg (man kan alltså köpa färdiga påskbrev i butikerna i Karlstad, som är som målarbokssidor fast med påsktema) Sen klär man ut sig till påskkärring, plingar på hos grannarna, lämnar över ett påskbrev och får godis som tack.
Här går man tydligen bara runt utan brev, inte alls samma sak ju!! Blir besviken på alla andra landskap som inte levererar rätt sorts påsk…..


Sommarhäng på altanen (notera gulliga Stig i mitten)


Vi dukade upp en himla massa tapasmat. Alltså MUMS! Det här är livets mat tycker jag!


Stig nöjde sig med att äta kattsvans.


Jag invigde den här klänningen/tunikan från H&M´s gamla Garden collektion de hade för flera år sen. Letade som en tok efter den och hittade till slut på tradera. Fast nu vet jag inte vad jag tycker om den. Den är så väldigt färgglad. Fast kanske till bruna ben på stranden sen senare i sommar?

Thomas var med. Tycker så mycket om honom.


Vestis lånade min kamera under kvällen, hade ställt om till film och filmade en massa omedvetet. Det blev en så himla fin film, men tyvärr för stor för att kunna lägga upp här. Tusan!

 

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...