Porträtt x 2!

maj 21, 2019 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu var det ju en mindre evighet sen jag visade några teckningar här på bloggen och den heter ju trots allt Anna RITAR!
Så här kommer två porträtt jag gjort nyligen. När man sitter hemma med barn några dagar i veckan så hamnar man såklart framför TV:n och då är mitt favoritprogram Real Housewives. Beverly Hills och New York är mina favoriter.
Eftersom jag älskar att teckna stora läppar, mycket smink och extra allt så var det liksom givet att teckna några av hemmafruarna!
Först ut, Lisa Rinna:

Hon blev dessutom så himla glad för bilden att hon la ut den på sin instagram och en kort stund även hade den som profilbild! Sånt älskar man ju ändå, kostar inte dom ett dugg men ger himla mycket till mig. Sharing is caring ni vet.

Igår gjorde jag även den här på Erika Jane. Så rolig, som att teckna en mänsklig enhörning!

Det känns så himla skönt att ha lite mer tid till tecknandet nu, känner mig inte alls lika stressad sen jag flyttade hem ateljén. Trodde det skulle bli tvärtom men jag trivs faktiskt väldigt bra hemma. Det enda som känns lite jobbigt är när kunder vill träffas och de således måste komma hem till mig. Jag gillar inte att ha folk här och jag gillar inte att ses heller för den delen haha!
Trodde jag va max-introvert innan men har blivit ännu värre sen jag flyttade hem. Vill liksom bara vara ifred i min kokong.

 

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...