Vinter i Småland!

dec 2, 2019 | Tankar och Vardag | 0 Kommentarer

Igår gav vi oss ut i skogen på jakt efter granris och att se ut en lämplig julgran. (det är Emils pappas skog så vi är alldeles lagliga, så ni kan vara lugna)

Det var perfekt vinter- och förstaadvent-väder!

Har insett att vi bara har en massa bilder på Knut hemma och inte en enda på lilla Stig, så försökte ta fina bilder på honom, men han är minst sagt svårfångad. Aldrig mött ett barn som blundar på kort så ofta som han!

Familj på granjakt! (här ser man vem Stig ärvt blundandet av)


Vår lilla rödnos! (Stig hade storkbett på näsan när han föddes och när han blir kall syns det extra väl, så då får han alldeles röd liten näsa)


Vi hittade en perfekt gran! Vi har tänkt ha granen i orangeriet, dels för att det blir så fint och stämningsfullt där ute, men också så smidigt att slippa klåfinger-Stickan så kanske vi kan ha några hela julkulor även till nästa år. Så nu kunde vi ta en lite större gran än vi brukar ha.

Så himla härligt att vara ute nu och det är så fint så det sticker i ögonen!


Älskling i snön.

Om två veckor ger vi oss ut igen och hugger granen och grillar korv, precis som vi gjort de senaste åren. Så fin tradition. (bilder från vintern för två år sen)
Älskar vinter i Småland.

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...