Årets Sista Dag!

jan 3, 2020 | Tankar och Vardag | 0 Kommentarer

Jag har varit en bedrövlig bloggare det senaste halvåret. Det har helt enkelt inte funnits tid. Men om två månader skolas Stig in på dagis och jag kommer gå tillbaka till att jobba heltid. Min plan är att börja blogga igen, men att göra om min sida till att i första hand vara en webshop, men också blogg. Men en massa annat ska försvinna och göras om.
Nytt år kräver nya förändringar. Så är det bara.
Nu tittar vi på 2019 sista dag, som bjöd på strålande sol, så min lilla familj gav sig ut på tur, i vanlig ordning.

Tänk att jag har så starkt motstånd mot att gå ut i naturen, när det egentligen är alldeles ljuvligt! Så jädra dumt. Mitt nyårslöfte är att vara med positiv till naturupplevelser (dock inte i spöregn, där går min gräns)

Emil och Knut hade hittat denna fantastiska lilla runda som gick runt en liten sjö, fullproppad med bryggor för sportfiskare (eller fikasugna)

Såhär hoppas jag att jag får bo en dag, men vattnet precis utanför huset. Som jag hade när jag bodde hemma hos mamma och pappa.


Knut, Emil och Stig hade redan provgått rundan, så nu var det dags att visa mig. Någon var lite mallig över att redan kunna vägen.

Stig är ett riktigt naturbarn som älskar att vara ute i det fria. Måste ärvt av sin far.


Knut hade med sig kikare och spanade efter ovanliga fåglar. Vi såg inga, varken ovanliga eller vanliga.


Mitt nyårslöfte är att komma ut mer, se mer, andas mer och njuta av det faktum att vi bor såhär och inte bland en massa höghus och myller. Det är ju de här stunderna man minns.


Hittade en liten fors och blev väldigt upprymda! Sen var vi tvungna att googla vad det var för skillnad på flod och älv.


Avslutade med kokt korv, kaffe och mys.
Perfekt avslut på 2019.
Nu börjar en ny tid.

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...