Anna Mellandags-Shoppar!

jan 7, 2020 | Kläder | 4 Kommentarer

Gud vad omodernt att skriva ett inlägg om shopping, these köpstopps-days!
Men jag är ändå en förespråkare av att köpa hållbart och plagg man älskar istället för slit och släng grejer i skrutt kvalité (försöker iallafall)
Så jag har shoppat en del på rean, det ska villigt erkännas. Döm mig inte för hårt nu.
Detta köpte jag:


Den här gula collegetröjan från Rodebjer. Haffade den, en t-shirt och ett par sandaler på deras rea online, fick orderbekräftelse men aldrig några varor! När jag sedan mailade och frågade hade det blivit nått tekniskt fel så båda tröjorna var slutsålda! Jädrar vad besviken jag blev och bråkade en del, om jag ska vara ärlig, med den stackars tjejen på kundtjänst.
När jag beklagade mig över detta på instagram så lyckades min kompis Magda snoka fram en likadan tröja på en annan sida och till ett billigare pris dessutom, hurra! Så nu är den ÄNTLIGEN på väg hem till mig (hoppas jag)


Beställde också denna t-shirt som alltså också försvann. Men tjejen på Rodebjer gav mig 10% på mitt nästa köp som plåster på såren så jag beställde helt enkelt t-shirten igen fast nu med 10% extra rabatt! Dock fanns det bara xs kvar men den är ju ganska oversize så jag hoppas det ska gå att klämma in denna kropp i det också.

De här skorna fanns och är iallafall förhoppningsvis på väg hem till mig. Har hört mycket olika om dessa, att de är usel kvalité och gör skitont men samtidigt sett folk som haft dem jämt, så jag håller tummarna att de ska vara bra!

Ett par Krissy byxor från Hope. Har varit på jakt efter ett par länge, tycker de är så snygga med avsmalnade ben och korta (perfekt för mig med pygmében) hittade dessutom på 40% rea, så då var det bara att slå till.

De här bootsen är förvisso inget reafynd, fast ändå ett kap eftersom jag köpte dom från Tradera för 450 kronor, en fjärdedel av vad de kostar nya! Från Flattered.


Sist ut är detta set jag köpte på Lindex rea idag, en tröja och en kjol (lättare att kombinera med annat då) Ska på 40-års fest i helgen och tycker det är så himla svårt med ”festkläder”, detta känner jag ändå känns som jag men ändå festligt. Perfekt!

Nu har jag shoppat så det räcker för hela året.
Nu ska jag använda allt tills det faller i bitar!

Läs mer 

Hur Landet Ligger!

Hej på er! Det har varit knäpptyst här inne senaste tiden och eftersom en del (bland annat min mamma) undrat om jag slutat blogga så ska jag nu förklara min tanke. I Maj flyttar jag in på ett nytt kontor och tanken är att då också...

Anna Provar Kläder!

Har börjat ta med mig mobilen när jag provar kläder och sen gör jag stories av det på instagram, älskar nämligen sådana inlägg själv. Härom dagen var jag på H&M, då såg det ut såhär: Det här hade jag alltså på mig när jag kom. Klänning från Filippa K från vår...

Om Lite Av Varje!

Förra veckan var Krickelin här hos mig. Hon knäppte den här bilden på mig vid min målning (här får man också en bra idé om hur stora de är) som jag tyckte blev väldigt fin. Jag matchar ju tavlan! På tal om tavla är det nu bara två små fjuttiga veckor kvar till min...